A HPCL másodosztály szezonja fél távhoz érkezett, május 17-én lesz újabb bajnoki mérkőzés, de lássuk milyen eredményeket értünk el eddig:

Bátran kijelenthető, hogy a kitűzött cél, hogy feljussunk az első osztályba, nem lehetetlen, hisz szinte az egész szezon alatt a tabella elején helyezkedtünk el. A fordulók után még mindig pontazonosság miatt a 3. helyen vagyunk. – nyilatkozták többen is a csapatból.

Egyéni eredményeket illetően a góllövő és gólpassz listák élén is jelen vagyunk, hisz az előbbit Szalai csatárunk vezeti, utóbbiba pedig támadó középpályásunk Horváth holtversenyben a 2. helyen szerepel. – tudtuk meg Erdei Csanádtól.

A szünet alatt sem tétlenkedett a csapat. Igyekezett minden kupán részt venni azért, hogy a legjobb formában lehessen a szezon második felében is. A mai (2020.05.17.) mérkőzés nem lesz könnyű, a listavezetővel találkozunk, akik az új igazolásoknak köszönhetően okozhatnak némi meglepetést. 

Discordon tartott interjút meghallgathatják az e-sport YouTube csatornáján. A beszélgetést a DVTK FIFA Pro Clubs e-sportcsapat tagjaival: Erdei Csanáddal, Kazinczy-Nagy Ferenccel, Galda Zsomborral, Szalai Ferenccel és Majoros Daniellel Szabó Róbert a csapat kommentátora vezette.

HPCL másodosztályú bajnokság első felében a DVTK e-sport csapata nagyon jól szerepelt, a harmadik helyre kerülve kezdte meg a pihenő időszakot, amely egyben az átigazolási szakasz is.

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2020. május 17., vasárnap