Több egyéb mellett, a FIBA képviselői megerősítették azt, hogy a csapatok minden egyes tagjának negatív koronateszttel kell rendelkezniük ahhoz, hogy részt vegyenek az eseményen.

A játékosaink és stábtagjaink e hét csütörtökön reggel esnek majd át ezen a procedúrán. Amennyiben mindenki utazhat, úgy a kiadott szabályok szerint október 25-én vasárnap kell megérkezniük a csapatoknak Törökországba, és négy nap múlva csütörtökön indulnak vissza hazájukba.

Euroliga-selejtező

2020. október 28., szerda (tv: DigiSport)
16.00 Izmit Belediyespor - Aluinvent DVTK

A selejtező mérkőzésünk az Izmit Belediyespor ellenében október 28-án, szerdán helyi idő szerint 17 órakor kezdődik, mely az október 25-i óraátállítás miatt magyarországi idő szerint 16 órás kezdést jelent. Tervek szerint a DigiSport Televízió élőben közvetíti a zárt kapuk mögött megrendezett találkozót. 

NB I. A-csoport

Az Euroliga-selejtező miatt, illetve a vírushelyzet miatt változik néhány bajnoki meccsünk időpontja.

Vasas - Aluinvent DVTK

Még nincs új időpont

Az október 24-én, szombaton esedékes Vasas Akadémia elleni bajnoki mérkőzésünk elmarad, új időpontot ellenfelünk teszteredményei után lehet meghatározni.

Aluinvent DVTK - PEAC

Új időpont: 2020. november 22., vasárnap

Október 28-án szerdán a PEAC Pécs lett volna a vendégünk, az a találkozót várhatóan november 22-én, vasárnap játsszuk le

TF-MTK - Aluinvent DVTK 

Új időpont: 2020. december 9., szerda 18:30

Október 31-én szombaton a TF - MTK látogatott volna Miskolcra, arra a mérkőzésre december 9-én, szerdán 18.30-tól kerül majd sor.

Uni Győr - Aluinvent DVTK

Új időpont: 2020. december 2. vagy 2021-ben

Az Uni Győr ellen október 14-ről elhalasztott találkozó pótlására egy egyelőre nem végleges időpontot találtunk. Az Euroliga-selejtező eredményétől függően vagy idén december 2-án vagy csak jövőre, a 2021-es esztendőben fogjuk lejátszani a győri összecsapást.

Sopron Basket - Aluinvent DVTK

Új időpont: 2020. november 3., kedd 18.00

Törökországból hazatértünk után automatikusan 10 nap karanténba kell vonulnunk, melyet két negatív PCR teszttel válthatunk ki. Amennyiben ezeket tudjuk teljesíteni október 30-án pénteken és november 2-án hétfőn, úgy a Sopron Basket elleni idegenbeli mérkőzésünk november 3-ra 18.00 órára kerül át.