Szalayné Sebők Éva U17 II. osztály - Kelet Alapszakasz - 3. forduló


2023. november 18. szombat
Miskolc - MVSC Tornacsarnok

DVTK - Szolnoki SPC 0:3 (-9, -14, -11)

Szegedi RSE "Narancs" - DVTK 3:1 (-23, 17, 17, 11)

Játékosok: Tóth Hanga Ágnes, Magyar Alíz, Fojtán Hanna, Aggod Zsófia, Dombovári Luca, Dulai Flóra, Szabó Vilma Szófia, Bachner Blanka, Kovács Flóra Sára, Bódis Blanka, Harsányi Zita, Tóth Diána, Bzrján Polett

Vezetőedző: Surányi István

Edzői értékelés

Surányi István: Ismét azt kértem a lányoktól, végig koncentrálva játszanak, és hozzák ki magukból a maximumot. Az első mérkőzésen a Szolnok ellen nem sikerült, továbbra is hullámzik a játékunk, és sok ki nem kényszerített hibával játszottunk a mérkőzésen. A második találkozóra sikerült felrázni a lányokat és rendet tenni a fejekben, hogy mi is a feladatunk a mérkőzésen. Az első játékrészt sikerült megnyerni, a koncentrált és harcos játéknak köszönhetően. A második szett közepétől, ahogy elkezdtünk fáradni, fejben a Szeged csapata fölénk kerekedett. Mezőnymunkában és nyitásfogadásban sokat léptünk előre, de a döntő pillanatokban megint nem sikerül átlépni a saját árnyékunkat. Sok esetben a saját hibáink hozták ellenfelünket olyan helyzetbe, amiből könnyen építkezhetett, s nekünk kell mindig nagy energiákat beletenni a pontok megszerzésébe, s ez, ma megbosszulta magát.

Őryné Mérő Nóra U13 II. osztály - Kelet Alapszakasz - 3. forduló


2023. november 19. vasárnap
Budapest - UTE Csarnok

Kispest SE "A" - DVTK "Piros" 2:1 (22, -20, 28)

DVTK "Piros" - UTE "Fehér" 2:1 (9, 24, -17)

Játékosok: Boda Elizabet Odett, Pataki Olivia, Csémi Hanna, Fehér Bianka, Héczei Anna, Lukács Bodza Dorka, Magda Blanka, Márton Sára, Szabó Hanga Luca, Tyukodi Kíra

Vezetőedző: Kajtor Csaba

Edzői értékelés

Kajtor Csaba: Az első mérkőzésen a Kispest csapatával találkoztunk, a sorozatos nyitáshibáink miatt az ellenfél csapatát a mérkőzés folyamán többször játékban tartottuk, három mecss labdánk is volt, amiből nem sikerült kihasználni egyet sem, így végül vesztesen hagytuk el a pályát. A második mérkőzésen a házigazda Újpest csapatával játszottunk, a lányok sokkal fókuszáltabbak voltak, most a nyitások is sikerültek, nem volt kérdés, az első szettet magabiztosan behúztuk. Ezután a  második sor is nyerte a saját szettjét egy szorosabb csatában. Végül a győzelem tudatában a harmadik szettben inkább azok kaptak lehetőséget, akik kevesebbet játszottak, ezt a szettet végül így elvesztettük, de a pontok számát ez már nem befolyásolta. Lassan már minden csapattal találkoztunk a bajnokságban, összeségében elmondható, hogy nagyon kiegyenlített a csoport. Pillanatnyi forma dönt a csapatok között, úgy gondolom nincs olyan csapat, akit nem tudnák megverni, ha magabiztosan és jól játszunk. Most éreztem először, hogy a második sor is stabilizálódott az előző tornák túlzott lámpaláza már kevésbé volt jelen, próbálják azt a játékot játszani amit kérek tőlük.

Őryné Mérő Nóra U13 III. osztály - Kelet "B" Alapszakasz - 3. forduló


2023. november 19. vasárnap
Budapest - Sashalmi Közösségi Terem

MAFC NLG - DVTK "Fehér" 2:1 (21, -16, 17)

DVTK "Fehér" - KSE "Kék" 1:2 (-13, -15, 16)

Játékosok: Kiss Emma Sára, Veres Csenge, Gábor Enet Evelin, Deli Dorka, Kormos Zina, Laczkó Viktória, Bajusz Dorka Lotti, Horváth Csenge, Sebestyén Hanna

Vezetőedző: Hemmertné Németh Annamária

Edzői értékelés

Hemmertné Németh Annamária: A lányok szépen indítottak az első találkozón, majd jött egy olyan mély hullámvölgy, amelyből nem tudtunk kimászni, ellenfelünk ezt kihasználva megnyerte az első szettet. A következőkben a pályára lépő friss játékosok sima győzelmet arattak, ami kifejezetten boldoggá tett, mert nem a legerősebb "sorunk" volt pályán. A döntő játszmában újra padlóra kerültünk. Sajnos rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de nagyon örülünk annak az egy szettnek, amelyből mi jöttünk ki győztesen. Hasonlóan az első mérkőzéshez hullámzó volt a teljesítmény. Nem sikerült megvalósítani a lányoknak, amit megbeszéltünk. Lelkesedés és akarat nélkül játszottunk. Most is sikerült megnyerni egy szettet - ezért gratulálok - igaz az utolsót, ahol már eldőlt a meccs és csak szépíteni tudtunk. Csak ekkor játszottunk felszabadultan és nem pedig görcsösen.

Országos Szupermini U11 Bajnokság - 1. forduló

2023. november 18. szombat
Nyíregyháza - Bem József Általános Iskola

DVTK


Játékosok:
Ősz Ágnes, Ragályi Boglárka, Kerekes Elizabet Dorka, Stiber Jázmin, Tóth Hanna Sára, Varga Jázmin

Vezetőedző: Leidgeb Lászlóné

DVTK-Gárdonyi


Játékosok:
Soltész Boglárka, Tribuszer Jáde, Nyíri Csenge Jázmin, Babik Véda, Kanyok Eszter, Radácsi Szonja Anna

Vezetőedző: Istvánkó Eleonóra

Edzői értékelés

Leidgeb Lászlóné: Hétvégén Nyíregyházán vettünk részt U11-es korosztálynak rendezett tornán, amit "kezdő" csapatok részére rendeztek. Szeptember óta röplabdázó csapatunk nagy lelkesedéssel vett részt a tornán, ahol összemérhették eddig megszerzett játéktudásukat a többi csapattal szemben. Megelégedettség töltöttek el a látotottak, hisz ez alapján az eddigi munkánk nem volt hiába való. Nyitásaink stabilak voltak, bátran, összeszedetten kűzdöttek a lányok.

Istvánkó Eleonóra: Négy mérkőzést játszottunk. Pontokban még nem lehet mérni a lányok fejlődését, azonban a játékban ez tapasztalható volt. Az első három mérkőzésen a szintjüknek megfelelően játszottak a lányok, de a negyedik mérkőzésre elfáradtak.

Az U11-es bajnokságban nem vezetnek eredményt a találkozókról.