Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 13. forduló

Vasas Kubala Akadémia - Diósgyőri VTK 0-2 (0-0)

Budapest, Fáy utca, Játékvezető: Güldner Ádám (Laki Fülöp, Pavlovics András). 
Vasas Kubala Akadémia: Kis M. - Mónus Z., Borgula P., Törő A., Ilosvay L., Szalay Á., Martinov T., Vincze D., Kátai Sz., Wébel M., Gruber R. Vezetőedző: Horváth Gábor. 
Diósgyőri VTK: T. Molokopieiev - Szabó M., Juhász K., Lakatos M., Oláh R., Varga I., Meggyesfalvi B., Bordás B., László S., Méhes K., László Zs. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 

Csere: Szabó M. helyett Y. Vakuliak a 35., Martinov T. helyett Balogh K. a 65., Gurber R. helyett Németh N. a 65., Mónus Z. helyett Kismarton K. a 82., Szalai Á. helyett Erdei B. a 82., Vincze D. helyett Szabó F. a 82., Bordás B. helyett Zsilvölgyi Cs. a 87., Varga I. helyett Gulácsi M. a 90+3., Meggyesfalvi B. helyett Khier Bek A. a 90+3. percben. 
Sárga lap: Borgula P. a 48., Juhász K. a 48., Lakatos M. a 80., Wébel M. a 86., Méhes K. a 90+5. percben. 
Gólszerző: László Zs. (0-1) a 78., Meggyesfalvi B. (0-2) a 90. percben. 

Icsó Zsolt: - Egy nagyon jó csapat otthonában léptünk pályára, ezért okosan kellett futballoznunk, a mérkőzés tervünket is eszerint építettük fel. Az első félidőben a középső zónában kezdtünk el a védekezésünket és tudatosan kevesebb rizikót vállaltunk. Ebben a játékrészben az ellenfelünknek labdabirtoklási fölénye volt, de egy kivételtől eltekintve helyzetig nem tudtak eljutni. A második félidőben pedig eljött a mi időnk. A védekezésünket feljebb toltuk és nagyon nagy nyomást helyeztünk a Vasasra. Ekkor már nem csak a labda nélküli, hanem a labdás játékunk is magas szinten volt. Ennek köszönhetően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből kettőt értékesítettünk is! Teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot! Örülök, hogy zsinórban ez a negyedik mérkőzésünk a bajnokságban, amit kapott gól nélkül lehozunk!

Fotó: Kanyó Zoltán