A DVTK szervezésében folytatódott a régiós MDL sorozat, ahová ezúttal 31 játékos, köztük 23 diósgyőri nevezett. A verseny 8 csoportban vette kezdetét, ahonnan az első és második helyezettek kerültek fel a 16 fős főtáblára. A DVTK indulói közül 10-en jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba, míg Tóth Boglárka, Sviderszki Dávid, Seres Barnabás, Rakaczki Arnold, Molnár Szabolcs, Kriston Szabolcs, Hegedűs Olivér, Halász Sebastian, Dupcsák István, Bistyák Géza, Beregi László, André Roland és Ágoston Péter a 17. helyen végzett.

A főtábla első köréig menetelt és ezzel a 9. pozícióban zárt Pollák István Zétény, Lévay Máté, Kozma Zsolt Kamenyiczki Tibor, Dupcsák Vanda és Bíró Gergő. A csoportból való továbbjutást követően az egyenes kieséses szakaszban is tudott meccset nyerni és egészen a negyeddöntőig dobta magát Kürti Áron és Kulifai Gergely, amivel az 5. helyet zsebelték be.

A 4. forduló döntőjébe két diósgyőri játékos került be Lövei Milán és Nagy Viktor személyében. Előbbi játékosunk hibátlan csoportmérleggel került főtáblára, ahol 4:2-es, majd 4:1-es, végül pedig döntő leges küzdelemben jutott el a döntőig. Nagy Viktor két győzelemmel került a legjobb 16 közé, ahonnan két 4:2-es aranyú győzelemmel jutott el az elődöntőig, amit öt legben húzott be. A házi fináléban két játékosunk közül végül Lövei Milán került ki győztesen 4:2 arányban, amivel megszerezte idei első MDL győzelmét, míg Nagy Viktor újabb dobogót szerzett.

A régiós ranglistát Nagy Viktor három dobogós eredménnyel vezeti, míg Lévay Máté követi őt a második helyen. Rajtuk kívül Pollák István Zétény és Bistyák Géza áll még országos döntőt érő helyen.

A következő, 5. fordulót április 7-én Hajdúszoboszlón rendezik, amit újabb diósgyőri forduló követ majd.