2011-2012 15, forduló: Vasas - DVTK 2
L'Imam Seydi (Fotó: Hawk)

- Az utolsó percekben szerzett góllal nyert a DVTK a Vasas ellen. Nehéz meccs volt?
- Nehéznek indult, de miután megszereztük a vezetést, majd kétgólosra növeltük az előnyünket és még további helyzeteink is adódtak, úgy tűnt, mégsem az. Utána magunknak tettük nehézzé a meccset azzal, hogy buta hibákat követtünk el és hagytuk az ellenfelet kiegyenlíteni. Amikor ezután a középkezdéshez készültünk, biztattuk egymást a társakkal, hogy gyerünk tovább. Csak arra gondoltam, hogy még megszerezhető a három pont és azon járt az agyam, mit kell tennem, hogy mi lőjük a győztes gólt. Nem sokkal később egy támadás során Savo Raković a jobb oldalon felnézett, beadta középre a labdát, amit Tisza Tibor megcsúsztatott, így pont elém került, én pedig kihasználtam a lehetőséget. Kicsit korábban keresztben ellőttem a kapu előtt egy labdát, így nagyon figyeltem és külső csűddel bombáztam a léc alá.

- Ezen kívül majdnem adtál egy gólpasszt is. Egy lecsúszó lövés került Tisza Tibor elé vagy eleve beadást terveztél?
- Amikor lefordultam a védőmről a 16-os bal oldalán, láttam, hogy középen nagy lendülettel érkezik Tisza Tibor. Neki passzoltam, de sajnos nem volt szerencsénk, nem lett gól a végén. Azért sajnálom különösen, mert akkor 3-1-re alakult volna az eredmény és a Vasas játékosainak meg sem fordulhatott volna a fejében az egyenlítés.

- Most két Ligakupa-mérkőzés következik, előbb idegenben a Mezőkövesd, majd itthon a Debrecen ellen.
- Minden mérkőzésen nyerni szeretnénk és remélem, nyerni is fogunk. Amíg versenyben vagyunk, addig arra kell gondolni, hogy megnyerjük a Ligakupát és egyáltalán, miért ne nyerhetnénk meg minden sorozatot, ahol elindultunk?

- Utána két bajnoki mérkőzést követően a Győr elleni Magyar Kupa-párharccal zárul a szezon. Mit szólsz a sorsoláshoz?
- Az első, ami eszembe jut, hogy a bajnokin gólt szereztem ellenük, szeretném ezt megismételni a kupában is. Most már ismeri egymást a két csapat, jobban fel tud készülni egymásból, de mi készen állunk a harcra!

 

Az ötödik találat is látható a Sport tévés meccsösszefoglalóban - természetesen csak ötödikként