Párossal kezdődött a mérkőzés, Kővári-Krebs 3:1-re, míg az Imre-Bari páros 0:2-ről fordítva 3:2-re nyert. 2:0 a javunkra.

Az első négy mérkőzés jól alakult számunkra, Kővári, Krebs és Imre nyert, míg Bari nagy csatában veszített. Érdekes volt, hogy minden meccs 3:2 volt. 5:1 a DVTK javára.

A második körben Kővári-Palatinus 3:0, Krebs-Ambrus 0:3, Lei-Imre 3:2, Bari-Pávics 3:0, ezzel 7:3-ra módosult az eredmény.

A harmadik fodulóban Krebs-Palatinus 0:3, Imre-Ambrus 3:1, Bari-Lei 3:0, Kővári-Pávics 3:1, magabiztos győzelem az utolsó fordulóban, 10:4 a javunkra!

NB I. Keleti csoport

Soltvadkert - DVTK 4:10

Győztek: Kővári 3, Bari 2, Imre 2, Krebs 1, a Kővári-Krebs és z Imre- Bari páros.

András Miklós szakosztályvezető: -- Viszonylag sima győzelem volt, Kővári megint hozta a formáját, a rangidős Bari Csabinak Palatinus ellen 2:1 és 7:2-je volt innen veszített, kár volt érte, bár belefért ma ez is. Szeretném megköszönni a Csapatnak, Barták László csapatvezetőnek és a DVTK vezetőségének illetve munkatársainak, hogy a 2019-es évben is segítették munkájukkal, hogy eredményes évet zárhassunk! Külön szeretném megköszönni a szülők és a gyerekek egész éves munkáját illetve a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnáziumban, Kondás Miklós Igazgató Úrnak, hogy lehetőséget biztosít nekünk az iskolában. Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánok Mindenkinek!

A DVTK II. csapata a bajnoki címre aspiráló Gödöllő otthonába látogatott. Doros távollétében (aki betegsége miatt nem állt rendelkezésre) nem volt komoly esélyünk a pontszerzésre. Hiába nyújtott remek teljesítményt Boros, a három győzelme csak a nagyobb arányú vereség elkerülésére volt elég.

NB II. Észak-Keleti csoport

Gödöllő I. – DVTK II.  12:6   

Győztek: Boros 3, Rózsahegyi 1, Fekete 1 és a Boros-Fekete páros