Szombaton az U19-esek versenyével vette kezdetét a kétnapos arany fokozatú utánpótlás asztalitenisz ranglista verseny, ahol Krebs Levente erőnyerőként kezdett az egyéni főtáblán. A DVTK válogatott versenyzője a második fordulóban a fővárosi Klampárt 3:1 arányban legyőzve jutott tovább. A negyeddöntőben a diósgyőri sportoló budaörsi ellenfele két szettes előnybe került ám, Krebs vissza tudott jönni és négy szoros játszmában fordított. Az elődöntőben sajnos változott a forgatókönyv és Krebs hiába került előnybe végül 4:1 arányban vereséget szenvedett, így végül bronzérmet szerzett a Budapest Bajnokságon. A páros verseny küzdelmeiben Kreisz Milán (Magyar-Kínai Asztalitenisz klub) oldalán egy végletekig kiélezett mérkőzésen a második körben búcsúzott a DVTK játékosa döntő szettben.

Vasárnap következett az U17-es korosztály versenye, ahol három piros-fehér színekben induló játékosnak is szurkolhattunk. A selejtezőben Fischer Csaba két fővárosi ellenfelét is 3:1 arányban felülmúlva jutott a főtáblára, ahol a mohácsi Kónya Ákos ellen is győzelemmel indított, méghozzá szettveszteség nélkül. A legjobb 16 között a későbbi ezüstérmes Lei Balázzsal (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) azonban nem bírt a diósgyőri játékos, aki így három győztes mérkőzéssel a nyolcaddöntőben zárta a ranglistaversenyt és a következő alkalommal már a főtáblán kezdhet. Kopcsó Levente és Fekete Balázs a vigaszág első körében búcsúzott, míg a Fischer-Kopcsó páros a főtábla első körében szenvedett vereséget. 

András Miklós szakosztályvezető: A szombati napon az U19-ben szerepelt Krebs Levi, aki a második helyen volt kiemelve. Örömmel mondhatom, hogy egész nap jól játszott, a négy közé jutásért 0:2-ről fordított, majd az elődöntőben a későbbi győztestől kapott ki, így bronzérmes lett! Jelenleg harmadik a ranglistán, nem lesz könnyű megtartani ezt a helyet, de ha így folytatja sok örömet fog okozni nekünk. Vasárnap az U17-ben szereplő DVTK játékosok közül ki kell emelnem Fischer Csabát, aki nyerni tudott a főtáblán, így a következő versenyen már főtábláról fog indulni! Jó volt látni, hogy akarnak és fejlődnek is a gyerekeink. Sokat kell edzeni, mert csak akkor lehetnek jó játékosok. A lehetőség megvan, remélem az idősebb játékosok is kiveszik a részüket és sokat játszanak az ifjú tehetségeinkkel. Gratulálok a DVTK ifjú játékosainak a hétvégi szerepléshez!