- Már több éve folyamatosan bérletesnek mondhatom magam, így nem volt kérdés, hogy idén is vásárolok - mondta Hajdú Bertalan, aki 1965 óta vallja magát DVTK drukkernek. - Remélem, a tavalyihoz hasonló, eredményes játékot láthatunk majd a fiúktól, és nem lesz kérdéses a bentmaradás, mindamellett, hogy hazai pályán legyőzzük a Ferencvárost!

- Húsz éven keresztül volt bérletem, és bár kimaradt pár év, idén újra büszke bérletesnek vallhatom magam - tette hozzá Bene Ferenc. - Nem is feltétlen a helyezés a fontos a bajnokságban, hanem a mentalitás, hisz ha az előző szezonban látott küzdőszellemet fogom látni a csapattól, én már elégedett leszek!

- Feljutóként véleményem szerint a célunk a tagság megőrzése kell, hogy legyen - zárta Moldován István, aki gyermekeivel, Karolinával és Benedekkel vásárolta meg bérletét mind a hármuk számára - Ám bízom a srácokban, és hiszek benne, hogy ennél merészebb álmokat is szövögethetünk és szép eredményt érünk el a szezon végén.

Mint arról korábban már beszámoltunk, idén is rendkívül kedvező jegy és bérletárakkal várja a DVTK a szurkolókat, sőt, ki is számoltuk, mennyit spórolhat egy átlagos (már nem diák és még nem nyugdíjas) drukker, ha bérletet vásárol. Ahogy a táblázatokból is kiolvasható, a bérletvásárlóknak szinte minden 2. meccs ingyen van.

Személyesen a DVTK Shopban vásárolható bérlet, de egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a bérleteket.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00 - 18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon: 12 órától

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnap előtti napon: 10:00 - 14:00
Meccsnapon: 12 órától