Beharangozó 2023. augusztus 10., csütörtök

Gyere hamarabb a szombat esti meccsre

Nem csökken a futballáz Diósgyőrben, hiszen csütörtökig közel 4000 hely talált gazdára a szombat esti DVTK - Paksi FC mérkőzésre. A nagy érdeklődésre való tekintettel összeszedtünk minden hasznos információt a találkozóval kapcsolatban. Meccs előtti programok, jegy- és bérletinfó, repohár, kapunyitás, rásegítő villamosok, minden egy cikkben. Kérjük szurkolóinkat, figyelmesen olvassák el!

Gyere hamarabb a szombat esti meccsre

OTP Bank Liga 3. forduló

2023. augusztus 12., szombat
20:15 Diósgyőri VTK - Paksi FC (Tv.: M4 Sport)

Kedvezményes jegy- és bérletárak az NB I.-ben is!

Az élet minden területén tapasztalható drágulás, és az NB I.-ben megnövekedő rendezési költségek ellenére a DVTK vezetése úgy döntött, hogy nem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, sőt, a legutóbbi NB I.-es évhez képest is olcsóbb belépőjegyekkel és bérletekkel várja a klub a szurkolókat. A legjobban természetesen most is a bérletesek járnak, de akik nem meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azok a következő évben is sokkal olcsóbban szurkolhatnak a Diósgyőrnek. 

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. A DVTK Stadion kapui 19 óra 15 perckor nyílnak. A DVTK Shop és a stadion pénztárai szombaton 14 órától várják a szurkolókat, de a jegy.dvtk.hu oldalon 0-24 óráig megvásárolhatok a belépőjegyek és a bérletek is. 

Ismét rásegítő villamosok közlekednek

Az MVK Zrt. ezúttal is rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő 1A villamosok a Tiszai pályaudvarról 19:02-kor és 19:17-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába - olvasható az MVK Zrt. weboldalán.

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A Habos oldal söröző 18 órakor nyit ki. 18:30 és 19:30 között ismét Happy Hour lesz.

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 18 órakor kezdődnek.

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Paksi FC mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak. Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is! Sőt, az idei évtől kezdődően a kisgyermekkel érkező családokat gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!