Beharangozó 2023. november 29., szerda

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack

Nem ígérkezik könnyű menetnek a hétvégi bajnoki összecsapás sem a DVTK Ongropack számára. A röplabda női Extraliga 7. fordulójában az egyre inkább lendületbe kerülő kaposvári KNRC együttese érkezik a DVTK Arénába. A szombat esti összecsapás tétje továbbra is az első pont és pontok megszerzése az idei versenykiírásban.

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 7. forduló

2023. december 2., szombat (Miskolc, DVTK Aréna) 
18:00 DVTK Ongropack - KNRC

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Közvetítés

A KNRC elleni találkozó élőben követhető a DVTK röplabda csapatának hivatalos YouTube csatornáján.

Jegy és bérlet információ

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 10 000 forint. Kedvezményes bérletek megvásárlására nincs lehetőség. A bérletek névre szólóak. A személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik!

A jegyek és bérletek személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség.

Kapunyitás: 17:00

Játékvezetők

Mondhatni hagyományosan, az idei négy hazai bajnoki összecsapásból már harmadszor is Villás Tibor Richárd és Rácz Gábor párosa fújja a sípot a DVTK Arénában.

Ellenfelünkről

Hétvégi ellenfelünk amilyen gyengén kezdte az idei pontvadászatot, annyira belelendült az elmúlt fordulókban. Az első három fordulóban vereséget szenvedtek a Vasas Óbuda, a Swietelsky-Békéscsaba és a MÁV Előre Foxconn együttesétől is - igaz utóbbi ellen a pontszerzés már összejött. Ám annál jobban ment a folytatás, legyőzték a FATUM-Nyíregyháza, a Szent Benedek RA és az UTE csapatait is, ráadásul az utolsó két találkozójukon pontot sem hullajtottak el. Ennek is köszönhetően egy lendületben lévő gárda érkezik a DVTK Arénába, akiknél ismerős név lehet Godó Panna, aki a 2021/2022-es szezonban csapatkapitányként vezette a DVTK együttesét az Extraligában.

A hétvége programja

2023. december 1. péntek

19:00 MÁV Előre Foxconn - FATUM-Nyíregyháza

2023. december 2. szombat

16:30 Swietelsky-Békéscsaba - Vasas Óbuda
18:00 DVTK Ongropack - KNRC
19:00 UTE - Szent Benedek RA

Tabella