Beharangozó 2023. december 4., hétfő

Jegyek a Kisvárda - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Kisvárda vendége lesz a DVTK. A mindössze 264 fő befogadására alkalmas vendégszektorba a jegymester.hu oldalon már megvásárolhatók a belépőjegyek. A normál jegyek 3000, a - kizárólag a helyszínen kapható - diák és a nyugdíjas jegyek pedig 2500 forintba kerülnek.

Jegyek a Kisvárda - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 16. forduló

2023. december 10., vasárnap
13:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Jegyárak, jegyvásárlás 

A vendégszektorba (C szektor) szóló normál jegyek 3000, a diák és a nyugdíjas belépők 2500 forintba kerülnek. Kedvezményes jegyek vásárlására csak a helyszínen, a kedvezményre szóló igazolvány bemutatása mellett van lehetőség. A jegymester.hu oldalon már megvásárolhatók a belépőjegyek. 

A vendégszektor befogadóképessége: 264 fő. A vendégpénztár a mérkőzés napján 11 óra 30 perckor nyit ki, amennyiben nem fogynak el addig a belépők. Klubkártya és személyes adatszolgáltatás sem az online, sem a személyes jegyvásárláshoz nem szükséges. A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetésre egyformán lehetőség van.

Helyszín

Kisvárda Várkerti Stadion

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.