Beharangozó 2023. december 15., péntek

Vasárnap Balatonfüreden játszik a DVTK Ongropack

Megkezdődik a röplabda női Extraliga alapszakaszának második köre a DVTK Ongropack csapata számára. A piros-fehérek Balatonfüredre, ahhoz a Szent Benedek RA csapatához látogatnak, akik egyetlen győzelmüket épp a DVTK ellen érték el a nyitófordulóban. A találkozó vasárnap délután 17 órától veszi kezdetét.

Vasárnap Balatonfüreden játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 8. forduló

2023. december 17. vasárnap
17:00 Szent Benedek RA - DVTK Ongropack

Helyszín

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca 64.


Játékvezetők

A Szent Benedek RA elleni találkozón Tillman Gyula Zsolt és Barabás Barnabás Ádám párosa fújja a sípot.

Ellenfelünkről

A nyitófordulóban a DVTK Arénában találkoztak a felek, ahol is sima, 3:0 arányú füredi siker született. Ellenben ez volt hétvégi vendéglátónk egyetlen győzelme a bajnokság során, pontot még a második fordulóban, a MÁV Előre Foxconn csapatától elszenvedett 3:2-es vereség alkalmával szereztek. Intő jel kell, hogy legyen azonban a múlt hétvégi Magyar Kupa forduló, amikor is a negyeddöntőben 3:2 arányban legyőzték a Swietelsky-Békéscsaba együttesét.

Edzői várakozás

Németh Szabolcs: Egy új kör kezdődik, ami új lehetőségeket teremt számunkra, hisz minden csapattal szembeszálltunk már a bajnokságban, így van tapasztalatunk arról, hogy kitől mit várhatunk. Egy olyan Balatonfüredhez látogatunk, aki nekünk is köszönhetően ugyan jól rajtolt a bajnokságban, ám azóta láthatóan gödörbe került. Számunka a hétvége egy jó lehetőség, hogy bizonyítsunk és bízom benne, ha a héten gyakorolt taktikai elemeket vasárnap a pályán ültetjük át a gyakorlatba, akkor egy jó mérkőzés fogunk játszani a Balaton partján.

A forduló programja

2023. december 13. szerda

18:00 FATUM-Nyíregyháza - Swietelsky-Békéscsaba 1:3

2023. december 15. péntek

17:30 KNRC - Vasas Óbuda

2023. december 16. szombat

17:00 UTE - MÁV Előre Foxconn

2023. december 17. vasárnap

17:00 Szent Benedek RA - DVTK Ongropack

Tabella