Kiss László tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy fiatal kora ellenére - alig 17 éves - ősszel aláírhatta a klubnál élete első profi szerződését, tavasztól pedig már a DVTK II 4FR NB III.-as keretéhez tartozik. Közben pedig saját korosztályában egymás után érkeznek a válogatott meghívók. Az U17-es csapat az elmúlt héten Spanyolországban járt, ahol két felkészülési mérkőzést is játszott.

Kiss László írország ellen csereként lépett pályára, nagyjából fél órát játszott, Svájccal szemben pedig kezdőként jutott szóhoz bő egy órán keresztül. A fiatal játékos számára a klubban eltöltött játékpercek mellett nyilván nagyon fontosak a címeres mezben játszott találkozók is. 

- Nagyon hasznosnak tartottam ezt a több mint egy hetes felkészülést - értékelt érdeklődésünkre Kiss László. - Ez idő alatt számos tapasztalattal gazdagodtam. Az edzések nagyszerűen voltak elosztva, Spanyolországban pedig rendkívül kedvező időjárásban dolgozhattunk. Gyönyörű helyen egy tágas szállodába voltunk, ahonnan az edzőközpont pár perce volt. Az edzések jó hangulatban teltek és sok mindent tanulhattam ez idő alatt. Voltak remek csapatépítő programok, aminek köszönhetően még jobban megismerhettük a másikat. A két ellenfél teljesen eltérő játékstílust képviselt. Ezekből az összecsapásokból egyénileg és csapatszinten is sokat léphettünk előre. Nagyon hálás vagyok hogy részese lehettem ennek a programnak és remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövőben kamatoztatni tudom.