Beharangozó 2024. március 20., szerda

Jegyek a DVTK - FTC kuparangadóra, előnyben a bérletesek

2024. április 3-án, szerdán 20 órától a Diósgyőr a Ferencvárost fogadja a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében. A belépés az éves bérletesek és a tavaszi bérletesek számára is ingyenes, továbbá a várható nagy érdeklődésre való tekintettel a DVTK vezetése a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve ezúttal is úgy döntött, hogy előnyben részesíti a bérleteseket. Az iroda kérésére ezúttal viszont nem három, hanem csak két napig, a jegyértékesítés első két napján március 22-én, pénteken és 25-én, hétfőn 12 és 18 óra között kizárólag a DVTK bérletesei (felnőtt labdarúgó bérletesek) vásárolhatnak személyesen maximum 4 darab belépőjegyet családtagjaik vagy barátaik számára. A bérlettel nem rendelkező szurkolók kedden 12 órától vásárolhatnak belépőt a DVTK Stadion jegypénztáraiban, vagy a jegy.dvtk.hu oldalon keresztül, a bérletesekhez hasonlóan, személyenként maximum 4 darabot.

Jegyek a DVTK - FTC kuparangadóra, előnyben a bérletesek


MOL Magyar Kupa Negyeddöntő

2024. április 3., szerda
20:00 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC (Tv.: M4 Sport)

A bérletesek ezúttal is előnyben

A belépés az éves bérletesek és a tavaszi bérletesek számára is ingyenes. A bérletesek ezen a kupamérkőzésen a saját helyükről szurkolhatnak.

A DVTK számára továbbra is kiemelten fontosak a klub bérletesei, ezért a klubvezetés a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve ezúttal is úgy döntött, hogy ezúttal is előnyben részesíti a bérleteseket, azaz elsőként a leghűségesebb szurkolóknak ajánlja fel a lehetőséget, hogy családtagjaik vagy barátaik számára belépőjegyet vásároljanak.

A jegyértékesítés első két napján (2024. március 22-én, pénteken és 25-én, hétfőn 12 és 18 óra között) a felnőtt (18 év feletti, azaz a diák és a nyugdíjas is) labdarúgó bérletesek (bérletük felmutatásával) vásárolhatnak belépőjegyet, kizárólag személyesen a DVTK Shopban, fejenként 4 darabot. 

2024. március 26-án, kedden 12 órától a szabad helyekre bárki megveheti a belépőjegyét, az online értékesítés is ekkor veszi kezdetét. A bérletesekhez hasonlóan személyenként maximum 4 darab belépőjegy vásárolható. 

A belépőjegyek névre szólnak

A mérkőzés rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a belépőjegyek névre szólnak, azaz név, születési hely és idő megadása kötelező. Az adatok helyességét és a kedvezményes jegyekre való jogosultságot a rendőrség és a biztonsági szolgálat munkatársai a belépésnél ellenőrizni fogják, ezért kérünk mindenkit ellenőrizze, hogy helyes adatok szerepelnek-e a belépőjegyén. A korábban kiadott DVTK Klubkártyák az online és a személyes jegyértékesítésnél továbbra is működnek. Kérjük szurkolóinkat, a jegykiadás meggyorsítása érdekében hozzák magukkal. Az FTC elleni találkozóra kiemelt jegyárak érvényesek.

Kapunyitás

Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Az FTC elleni kupamérkőzésen két órával a mérkőzés előtt, azaz 18 órakor nyílnak a kapuk. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Vendégjegyek

A vendégszektorba szóló belépőjegyeket a Ferencváros értékesíti, a vendégklub a jegyértékesítés menetéről később ad tájékoztatást.

Jegyárak a DVTK - FTC kupamérkőzésre

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: J jobb-K-L-M-N-O-P-R szektor
Ultra szektor: F-G-H-I-J bal szektor
Nyugati oldal: C-D-E-X-Y-Z szektor
Vendégszektor: T-U szektor
VIP: A-B szektor

Bizonyos szektorokba (E, R, S, V, X, Y, Z) a DVTK nem árusít belépőjegyeket, csak abban az esetben, amennyiben - a biztonsági szempontokat is figyelembe véve - a többi szektor jegyfogyása indokoltá teszi. 

A legfontosabb információk a 2023/2024-es idényben

  • A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére minden értékesített felnőtt belépőjegy árából bruttó 100 forinttal a drukkerek a DSZÁ - Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítványt támogatják.
  • A DVTK Shop pénztárai mellett egyszerűen, otthonról, sorban állás nélkül a jegy.dvtk.hu oldalon is meg lehet vásárolni a belépőjegyeket.
  • Az online megváltott jegyeket a szolgáltató egy órán belül kiküldi a megadott e-mail-címre. Kérjük, ellenőrizzék, hogy helyes email-címet adjanak meg, valamint a beérkező levelek mellett figyeljék a SPAM mappába érkező leveleket is. Amennyiben nem érkezik meg a jegy, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a regisztrált email címéről, és adják meg a vásárlási azonosítóját: [email protected]
  • Az interneten is meg lehet vásárolni a normál és a kedvezményes belépőket a jegy.dvtk.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről (amennyiben nem sérült vagy törött) is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.
  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek továbbra is 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A klub a 18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A diákok és a nyugdíjasok az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. A jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
  • A J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött az ultrákkal együtt állva végig szurkolni a mérkőzéseket. 
  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is lehet jegyet vásárolni. A kiemelt biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre pedig úgyszintén szurkolói kártya nélkül, de személyes adatok (név, születési hely, idő) megadásával lehet jegyet váltani.
  • A DVTK a bajnokságban 17 alkalommal játszhat hazai pályán, a sorsolás ide kattintva böngészhető. A Debrecen, a Fehérvár, a Ferencváros és az Újpest elleni találkozók kiemelt minősítést kaptak, a többi 11 mérkőzéseken a normál jegyárak érvényesek.

Beléptetés

Fokozott vagy kiemelt mérkőzés esetén a rendőrséggel egyeztetett időben nyitjuk meg a kapukat. Az FTC elleni mérkőzésen két órával a mérkőzés előtt nyílnak a kapuk. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

A stadion teljes körbejárhatósága már korábban megszűnt, annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) vásárolható belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00 - 18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Meccsnapon: 12 órától

DVTK Stadion jegypénztára
Meccsnapon: 12 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.