A tornán négy vármegye - Bács-Kiskun, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén és Jász-Nagykun-Szolnok - csapatai képviseltették magukat. A verseny kuparendszerű lebonyolításban zajlott le.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapatot a DVTK Akadémia miskolci sportolói-, valamint  regionális csapatainak játékosai alkották, csakúgy, mint a edzői stábot: a Csipkó Barbara, Koncz Judit páros mindkét tagja egyaránt a DVTK Kosárlabda Akadémia edzői csapatát erősíti.

Az elődöntőben a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei együttes Bács-Kiskun vármegye csapatával találkozott, ahol vereséget szenvedett, ezért a bronzérem megszerzéséért harcolhattak Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legjobbjai ellen, melyet szoros csatában, 58-52-es arányban meg is nyertek.


A torna végeztével megválasztották az All-Star csapat tagjait is, melybe Bakk Lívia, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye válogatottjának játékosa is bekerült.

Bakk Lívia

A torna All-Star csapata

A csapat edzői így értékelték a tornát:

Csipkó Barbara:-Először is szeretnénk megköszönni a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kosárlabda Szövetségnek a szervezést, az utóbbi években volt  már szerencsénk többször is Karcag városába látogatni ezen eseményen, és mindig örömmel jövünk ide.
A hiányzóink ellenére örülünk, hogy a bronz medált sikerült megszereznünk ezen a tornán. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Bebizonyították, hogy ha néha kicsit meg is nehezítik a szituációk a helyzetünket, akkor is képesek igazi csapatként,egymásért harcolni. Ez a torna egy nagyon jó visszajelzés is egyben, hogy amint elhagyjuk a vármegye táblát, teljesen más stílusú kosárlabdával találkozunk: sokkal erősebb, keményebb, harciasabb csapatokkal találjuk szemben magunkat, amit nagyon pozitívnak tartok. Itt mutatkozik meg igazán, hogy mik azok a jó és kevésbé jó dolgok, amiken dolgoznunk kell, és a fejlődésünket szolgálja. Szeretném kollégáimnak is megköszönni, hogy játékosok tudtak csatlakozni a tiszaújvárosi és az encsi bázis-csapatainkból is. Valamint köszönjük a szülőknek, hogy ismét elkísérték a csapatot és támogatták őket a pálya széléről is. Minden csapatnak kívánunk további sok sikert a hátralévő időszakban!

Koncz Judit:  - Én eddig szülőként vettem részt ezen a tornán, ez volt az első alkalom, hogy edzőként is ott lehettem. Egy nagyon jól szervezett torna, melyet a gyerekek is nagyon várnak, és nagy örömöt jelent nekik, hogy a vármegye válogatottjának tagjai lehetnek. Az elődöntőben egy kis szerencsével nyerhettünk volna, de sajnos nem sikerült, azonban elkeseredve nem voltunk. A harmadik helyet sikerült megszereznünk, ráadásul az egyik játékosunk az All-Star csapatba is bekerült.

A csapat tagjai
Turcsányi Csenge - DVTK Miskolc
Simon Csenge - DVTK Miskolc
Gál Viktória - DVTK Encs
Nyírcsák Vanda - DVTK Miskolc
Kiss-Kulcsár Marietta - DVTK Tiszaújváros
Tőczik Zsófia - DVTK Miskolc
Farkas Luca - DVTK Encs
Kovács Sára - DVTK Tiszaújváros
Busits Hanna - DVTK Miskolc
Erdélyi Csenge - DVTK Miskolc
Szabó Kiara - DVTK Miskolc
Bakk Lívia - DVTK Miskolc

Edzők
Csipkó Barbara, Koncz Judit - DVTK Kosárlabda Akadémia


Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye válogatottja