Szerda délután fontos Európa Kupa-mérkőzést játszik az Aluinvent DVTK a miskolci Generali Arénában az olasz DIKE Napoli ellen. A találkozó előtt fél hattól hat óráig a régi eredményjelző alatt felállított standnál lehet megvásárolni Monika Zeitner: Ahová mindenki hivatalos című könyvét, amit Rakaczki Péter, Bence testvére fordított németből magyarra.

A kötetet egyúttal alá is lehet íratni Rakaczki Péterrel, Bence kapusedzőivel, Veréb Györggyel és Kiss Józseffel, valamint a DVTK első csapatában játszó barátaival, Bacsa Patrikkal és Eperjesi Gáborral.

A könyv 1500 példányban jelent meg, a DVTK Ajándékbolt üzleteiben és a miskolci adventi vásáron vásárolható meg. Ezen kívül az [email protected] címen lehet megrendelni utánvétellel. Ára: 2000 forint+csomagolás és postaköltség.

A könyvből származó bevétel 50-50 százalékos arányban a Rakaczki Bence Alapítványhoz és a Bonta Zoltán Gyógyászati Alapítványhoz kerül.

Rakaczki Bence hosszan tartó betegség után tavaly januárban hunyt el. 2012-ben, 18 évesen került a DVTK felnőtt keretébe, akkor az utolsó négy tavaszi bajnoki mérkőzésen védte a csapat kapuját.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!