Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB I. következő fordulójában a Budapest Honvéd - Diósgyőr labdarúgó mérkőzés 2011. október 21-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik-stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a stadion III-as beléptető kapujához, (vendégbejárat) illetőleg biztosítjuk egy olyan, a stadionhoz közeli utcában a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 16.00 és 16.30 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya 48 KM-nél lévő Kerekharaszti pihenő parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük.

Azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, az alábbi 2 útvonalat ajánljuk:

A térképre kattintva nagyobb méretben is megnézhető


A térképen pirossal jelölt útvonal (ez egyszerűbb, de lassabb): M3 autópálya - M0 autóút - M0 és 4-es út kereszteződésénél (42-es KM) Ferihegy repülőtér felé - a 19-es KM után az AGIP benzinkút mellett elhaladva a belső sávból balra a vasúti átjárón Pestszentlőrinc - Pestszentimre felé (Üllői út). Az Üllői úton bal kéz felől egy LIDL áruház és OTP mellett elhaladva a következő közlekedési lámpánál balra-jobbra majd ismét balra (Darányi Ignác u.) Itt a közlekedési lámpánál jobbra, majd a MOL kút után balra a Temető közben a vendégkapu közvetlen közelében lehetőség lesz várakozóhelyet találni.

A térképre kattintva nagyobb méretben is megnézhető


A térképen kékkel jelölt útvonal (ez a gyorsabb): M3 autópálya - M0 autóút - M0 és 4-es út kereszteződésénél (42-es KM) Ferihegy repülőtér felé - F1 előtt elhaladva a Gyorsforgalmi út külső sávja - a második felüljáró alatt a közlekedési lámpánál balra - a következő közlekedési lámpa után az „Y” kereszteződésben jobbra a OMV kút mellett - a második közlekedési lámpánál jobbra (Üllői út). Innen megegyezik az első útvonallal.

Célszerű a városi közlekedést elkerülni az M0 autóúton való közlekedéssel a péntek délutáni csúcsforgalom miatt.

A vonattal érkező szurkolók Rákos megállóig utaznak, majd onnan a 68-as busszal közlekednek tovább az Üllői útig. A szurkolók az Üllői úttól a Stadion területére gyalogosan, kíséréssel jutnak el.

A Budapesten élő szurkolókat kérjük, hogy gépkocsival lehetőleg az Üllői úton keresztül közelítsék meg a stadiont. A szintbeli vasúti átjárót elhagyva a harmadik utcán (Endrődi S. u.) jobbra fordulva lehet megközelíteni a vendégbejáratot. A tömegközlekedéssel érkező szurkolók részére ajánljuk, hogy a Határ úti metrótól 50-es villamossal utazzanak a Tinódi utcai megállóig (8. megálló) majd onnan a vendégszektor szintén az Endrődi S. u. - Vaslemez u. útvonalon kb. 5 perc alatt megközelíthető.

Kérjük a szurkolókat, hogy gépkocsijaikkal lehetőleg a Temető közben a vendégkapunál parkoljanak.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. ker. Rendőrkapitányság