NB2, 28. forduló: Mezőkövesd - DVTK 1-0
Mohamadou Abdouraman a levegő ura (fotó: bp)

- Boldog vagy?
- Nagyon boldog vagyok. Mezőkövesden szerettünk volna nyerni a szurkolók miatt is, és bár nem úgy alakult, mégis örülök, mert végül elértük célunkat és feljutottunk az NB I.-be. És hogy még nagyobb legyen a boldogságom, néhány nappal korábban született meg a lányom, Aisa. Csak hálával tartozom Istennek, mert egy héten belül kisbabával ajándékozott meg és bajnok lehettem Diósgyőrben, amíg élek, nem fogom elfelejteni ezeket a napokat.

- Hogyan élted meg a szombati eseményeket?
- Már több nyilatkozatomban említettem, hogy a DVTK minden mérkőzést meg akar nyerni, Mezőkövesdre is győzni utaztunk. Megtettünk mindent a sikerért, de nem sikerült gólt szerezni, anélkül pedig nehezen megy. Amikor a mérkőzést követően bementünk az öltözőbe, láttam a csapattársak arcán, hogy mennyire szomorú mindenki. Azonban, amikor jött a hír, hogy egyenlített, majd vezet a Vác a Níregyháza ellen, már oldódott a hangulat és ahogy lefújták a másik találkozót kezdetét vette az ünneplés, ami részemről nagyjából reggel hatig tartott.

- De van még hátra néhány bajnoki.
- Már bajnokok vagyunk, ennek ellenére továbbra is minden meccset meg akarunk nyerni, hogy örömet szerezzünk az értünk szorítóknak. Szombaton este is így lesz, és ha sikerül, akkor következhet a szurkolókkal együtt a következő nagy buli.