- Nyerni és gólt lőni – ez a legjobb dolog, ami egy futballistával történhet!

- Benczés Miklós azt nyilatkozta, érezted magadban az önbizalmat, hogy értékesíteni tudod a büntetőt, és szerinte ilyen esetben egy edzőnek kár beleszólnia. Hogy jött az „ötlet”, hogy te vállald a tizenegyest?
- Tavaly Benczés Miklós, Szentes Lázár és Javier Reyes is megkérdezték, hogy Spanyolországban lőttem-e büntetőket. Mondtam, hogy igen, de a Diósgyőrnél nem volt ok váltani, mert jó, higgadt ítélet-végrehajtóink vannak. A szezonban ez volt az első, nekünk befújt tizenegyes. Amikor Igor Gal kapura lőtt, és Rati Aleksidze kezéről lepattant a labda, pont a lábamhoz gurult a játékszer. Éreztem, hogy ez egy jel, és már vittem is a labdát a büntetőpontra. Magabiztos voltam, valóban, és sikeresen értékesítettem a tizenegyest.

- Hogyan élted meg a honfitársadat ért sérelmeket, hogy le is kellett idő előtt cserélni?
- Megszenvedtem én is… Elég furcsa volt, hogy a játékvezető őt figyelmeztette, ne legyen olyan heves, mert kiállítja, holott az ellenféltől akár 4-5 játékost is ki lehetett volna szórni ezzel az erővel. Ideges volt Paco, látszott rajta, de szerencsére utólag szépnek, jónak ítélhető a mérkőzés, mert újabb fontos győzelmet arattunk.

- A Debrecen elleni keleti rangadó következik, melyre a jegyeket pár perc alatt elkapkodták a drukkerek.
- Te jó ég! Boldogok vagyunk, minden jól megy, újoncként az élbolyban vagyunk. Hányan is kísérnek el minket?

- 1250-en legalább. 
- Uh… Büszkék vagyunk szurkolóinkra, és úgy tűnik, ők is ránk.

- Milyen lesz a listavezető elleni mérkőzés?
- Nagyon nehéznek és keménynek ígérkezik a találkozó, de már várjuk! A debreceniek is tudják, nem lesz könnyű dolguk, hiszen harcos, technikás csapat a miénk.

- Miben lesz más, mint a Győr elleni összecsapás?
- Minden mérkőzés más és más, ezt ők is, mi is tudjuk. Remélem, egyik együttesből sem sérül meg senki, sportszerű meccset vívunk. Aztán a szerencse is mellénk pártol, és elhozzuk mind a három pontot a cívisvárosból.