Beharangozó 2020. február 13., csütörtök

Gyere busszal vagy villamossal!

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Paksot fogadja a DVTK labdarúgó csapata. Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait, amelyek - a találkozóra érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel - meccsnapon ezúttal is ingyenesek.

Gyere busszal vagy villamossal!


OTP Bank Liga 21. forduló

2020. február 15., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Paksi FC

A DVTK - Paksi FC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 15 és 21 óra között - olvasható az MVK Zrt. közleményében

Változik a közlekedés a Miskolci Kocsonyafesztivál idején

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy február 14-16. között a Miskolci Kocsonyafesztivál idején változik Miskolcon a villamos-és autóbusz közlekedés. Pénteken, szombaton és vasárnap 5 és 21 óra között a Szinvapark/Centrum - Malomszög utca villamos-megállóhely között villamospótló autóbuszok közlekednek, míg a Tiszai pu. - Szinvapark/Centrum, illetve a Malomszög utca - Felső-Majláth szakaszon továbbra is villamosok közlekednek. A 2-es villamos helyett az Újgyőri főtérről induló buszokat lehet igénybe venni a Vasgyár irányába, illetve a Vasgyárból az Újgyőri főtér irányába. További részletek az MVK Zrt. hivatalos weboldalán.