Beharangozó 2017. április 10., hétfő

"Győzni megyünk Győrbe!"

Vasárnap este az Aluinvent DVTK nyerte meg a negyeddöntő második mérkőzését a Győr ellen hazai pályán egy végletekig kiélezett találkozón. Adamecz Lillával beszélgettünk.

"Győzni megyünk Győrbe!"


- Valóban egy nagyon szoros találkozó volt a tegnapi - mondta el Adamecz Lilla. - Végig fej-fej mellett állt a két csapat, hol nálunk volt az előny, hol a győrieknél, azonban egyik csapatnak sem sikerült igazán ellépnie a másiktól. Az első perctől kezdve hatalmas küzdelem volt a pályán, minden egyes labdáért meg kellett harcolni. Úgy érzem, hogy sikerült jól beszállnom a mérkőzésbe, és kivenni a részem a győzelemből, de mindenki hozzátette a magáét. Óriási csapatmunka volt és a szurkolóinkkal együtt közösen sikerült megnyernünk ezt az összecsapást.

Szerdán jöhet a mindent eldöntő harmadik mérkőzés.

- Győzni megyünk Győrbe! Az első találkozó sajnos sok szempontból nem úgy sikerült, ahogy azt előzetesen elterveztük. Azonban kielemeztük a saját játékunkat, és már a tegnapi meccsen is látszott, hogy igyekeztünk javítani azokat. Biztos vagyok benne, hogy a tegnapihoz képest is tudunk előre lépni játékban. Azon leszünk, hogy megnyerjük a párharcot, és ehhez szükségünk van a szurkolóink támogatására is. Remélem, sokan elkísérnek minket Győrbe - zárta a DVTK négyes poszton bevethető játékosa.  

A vasárnapi Győr elleni mérkőzésen Tierra Ruffin-Pratt sérülése miatt nem léphetett pályára. Samantha Prahalis ellenben azért hiányzott, mert az Aluinvent DVTK a klub érdekében szerződést bontott vele.